Задължителни приготовления преди среща

Не само жените имат нужда от време, за да се подготвят за среща с половинката или потенциалната такава. И ние трябва да извършим определени ритуали, за да се чувстваме добре в кожата си, да сме уверени и да сме в състояние да ви впечатлим подобаващо.

  1. Душ – И двата пола се потим много, особено през топлите месеци. По тази причина къпането е от изключително значение.

    Да не кажа от най-голямо. Не можем да си позволим да се явим на среща, пък било то и с момчетата, ако миришем на кравари.
  2. Крем за лице и ръце – Пред аверчетата може да е готино да се хвалим с новия мазол, който ни е излязъл от лостовете онзи ден, но пред девойката не бива. Тя едва ли ще се впечатли, когато ѝ кажеш, че си направил 5 чисти силови и от там ти се е разранила ръката. За нея това ще е просто поредната момчешка тъпотия, която е по-скоро отблъскваща, отколкото привлекателна. Затова ползвай крем за ръце, за да може допирът ти с нея да е приятен и за двама ви. Хубаво е и лицето ти да не е пършасало. Ти пак си гъзарей с брадата, но, освен ако не си Буги Барабата, определени части от фейса ти ще са открити и е добре да са в добро състояние.
  3. Оформи лицевото си окосмение – Аз си падам повече по бръснача и гледам на поне 3-4 дни да удрям по едно ножче. Повечето мъже напоследък предпочитат да се носят с брада, което е ОК за мен, щом е ОК за жените им. Аз нали съм сам и сам и сам си определям правилата и стила. Та, както и да е. При всички положения е добра идея да се минеш с бръсначката или тримера, за да няма риск да се появиш в прекалено неглижиран стил, показващ все едно не ти пука, че си на среща с мацката.
  4. Окоси моравата на малкия юнак – Първо – по-добре да си подготвен за всичко. Второ – интимната ти област бързо се размирисва, особено в горещините. Не искаш тя да ти надушва чатала на метър-два през масата, нали? Искаш да го надушва от милиметър-два. Това няма как да стане, ако си развъдил малка екосистема там долу. Погрижи се бубите и растителността да изчезнат.
  5. Не забравяй и другите космати зони – Не всеки се грижи за краката, гърдите, предмишниците, гърба, ушите и носа, но, ако поне едно от тези места обикновено се ползва с услугите на машинката ти за подстригване, гледай и сега да ги минеш. Подмишниците не ги коментирам, защото би било кофти, ако не си ги избръснеш преди среща. В Америка да правят, каквото щат. В Европа хигиената ни е доста по-важна.
  6. Изрежи си ноктите – На ръцете и краката, естествено! Да, дори грозният орлов нокът, с който си бъркаш в ушите и повдигаш монети от равна повърхност! Как е възможно, дори да имаш такъв?! Това е мега гнусно, брат! Винаги е било и винаги ще бъде!
  7. Тръкни се с ролонче – Аз съм от противниците на мазилата против изпотяване, но е факт, че понякога е по-добре с тях. Ако температурите навън станат около и над 30 градуса, тогава рискът да пуснеш мокри петна под мишниците драстично се увеличава. Лиши я от тази неприятна гледка и остави потенето за футболното игрище и фитнеса.
  8. Напръскай се с дезодорант или парфюм – Да, различните научни изследвания доказват, че подсъзнателно тя си пада по естествените феромони, които излъчваш, когато мирише на дзвер, но активното ѝ съзнание не смята така. Реши, кое от двете искаш да впечатлиш и след това действай. Аз май винаги бих избрал аромата на Paco Rabanne пред киселинността на телесните ми сокове.

Автор: Десислав Янкулов