Пицария в Орегон спаси живота на лоялен клиент

Историята започва преди 10 години, когато Кърк Алекзандър започнал да си поръчва пица от Domino’s почти всеки ден. Персоналът на пицарията до такава степен се сближила с него, че нямало как да не им направи впечатление, когато поръчките от тома на клиента секнали изведнъж.

Сара Фулър е един от първите куриери, които доставили пица на 48-годишния Кърк и именно тя забелязала, че от известно време не ѝ се е налагало да отскача до дома му.

Притеснена от този факт, решила да провери в системата, кога за последно е имало доставка за въпросния адрес, а архива показал цели 11 дни.

Сара и колегите ѝ се притеснили, че нещо може да се е случило с един от най-верните им клиенти и затова извън работно време дамата решила да провери, дали всичко е наред.

Когато пристига пред дома му, забелязва, че лампата свети и чува телевизора да работи. Това било добър знак, но след няколко позвънявания на вратата и по телефона установила, че наистина има проблем, защото г-н Алекзандър не отговарял.

Обаждане на 911 последвало, след което полицията и бърза помощ отреагирали достатъчно бързо, за да открият човека проснат на земята и в безпомощно състояние.

Той веднага бил откаран в болница, където лекарите спасили живота му, макар все още да не е ясно, какъв точно е бил проблемът и кога е възникнал той.

Едно е сигурно, че още ден или два биха били фатални за Кърк Алекзандър и той дължи живота си на своите приятели от Domino’s Pizza.

Автор: Десислав Янкулов Източник: KATU