Турската чекия е за кефа и на двама ви

Признавам си, че си падам по различните фетиши и за мен класическият секс в мисионерската бързо може да стане скучна работа. Дори сега мисля да ви призная, че имам една мечта и тя е да си намеря жена, която да има достатъчно големи цици, че да може да ми прави поне два пъти месечно турска чекия. Обещавам да съм верен до гроб, както пее Сашо Роман в едноименното си парче. Една забележка – големите цици не важат, ако мацката е дебела, както и коремните преси не са от значение, ако си кльощав пич.

Да знае!

Поглеждам сега към заглавието, което съм си измислил и осъзнавам, че говоря много егоистично. Все пак кефът трябва да е и за двамата, а някак не си мисля, че на момичетата им е особено забавно, когато някой ги блъска в бюста с необуздана ярост в очите и зачервен от протъркване пенис. Не се притеснявайте, както на повечето неща, и тук имам обяснение и съвети за правилен подход.

Знаем отлично, че плюнката е най-универсалният природен продукт и същевременно е най-достъпният измежду всички. С нейна помощ можете успешно да залепите нещо (двулевка на челото на певицата в кръчмата, което между другото е на път да ни го отнемат като удоволствие с въвеждането на дефектната монета със същата стойност). Плюнката става и за смазка. Лошото е, че трайността ѝ е малка, ама какво да се прави. Ако възнамеряваш да правиш секс с циците ѝ повече от две-три минути, тогава ще имаш нужда от малко по-добър помощник – лубрикант.

Ако си безбожна стипца, няколко капки олио или плажно масло (знам от опит, че върши работа) влизат в идеална употреба, но, ако си малко по-ларш, можеш да си купиш специална смазка за секс. Продават се по всички аптеки в най-различни розови и лилави тубички.

Личи си, че съм отделил известно време в разсъждения за еротичната си фантазия, нали?

Знам, че мъжете сред вас е лесно да ги навия да пробват турска чекия с гаджето си, но по-трудното е да го изискате от нежната си половинка. Господа, чувал съм, че има различни успешни начини, за да я убедите в своето, но преди това ще трябва да инвестирате малко време. Жените обикновено не разбират, защо сме толкова влюбени в циците им, но въпреки това държат да обръщаме внимание на най-ценните им притежания, когато ги любим (пу, че грозна дума!). Те искат да ги целуваме, да ги галим и понякога дори да прилагаме малко повече сила към тях, стига последствията да не водят до синини.

Обърнах се за помощ от колежките от Cosmopolitan, които са подбрали някои от най-ефективните пози за секс, при които акцентът пада върху бюста. Отдайте нужното на „бебчетата ѝ“ поне по веднъж във всяка от тези пози, след което ще имате повече шанс да я убедите, че би било много готино, ако оскверните пространството между циците ѝ с пенис.

Господа, наслука! Надявам се, че и вие ще ми стискате палци в преследването на извратената ми мечта, както аз стискам сега за вас!

Автор: Десислав Янкулов