Как се дават $123 000, за да приличаш на любимата си актриса?

Оказва се, че е много лесно от финансова гледна точка. При положение, че семейството ти е достатъчно богато, проблемът не е толкова съществен.

Лошото идва, когато същото това семейство се откаже от теб, за дето си се превърнала в чудовището на Франкенджайн.

Ю Нинг е красива жена, която в допълнение на това е част от доста заможно китайско семейство.

Когато е на 27 тя решава, че иска да прилича на своята любима кинозвезда – Фан Бингбинг. Това не включва просто правенето на една и съща прическа или обличането на едни и същи дрехи. Ю иска да е като сестра близначка на своя кумир.

В следващите 2 години тя се подлага на безброй пластични операции – корекция на носа и скулите, операция на очите и веждите и дори е предприела интервенция в челюстта. Тези и още кум други хирургически намеси са ѝ коствали около 800 000 йени.

В началото семейството ѝ приела по някакъв начин промените, но в един момент дори самите те започнали да се притесняват. Майката на г-ца Нинг признава в едно интервю, че вече почти не може да познае детето си и е на път да се откаже от нея.

Тези силни думи достигат до ушите на Ю и макар да е огорчена, тя е категорична, че няма да спре, докато не заприлича на Фан Бингбинг.

За целта е планирала тази година да се подложи на операция за увеличаване на ръста. Това представлява болезнено счупване на костите на краката и поставяне на удължители, което в най-добрия случай би добавило 1-2 сантиметра към ръста ѝ.

Понякога светът ни може да бъде едно много странно място, особено когато парите са намесени в човешкото въображение.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan