Българино, отново ли беснееш ?

Добре дошли отново у дома, където можеш да правиш каквото си искаш, при това безнаказано. Рай ви казвам. И понеже може да се прави всичко което си пожелаеш, и ние ще правим каквото си искаме. TheMainline ще ви покаже още един наглец, за който маркировките не значат нищо – а може би не може да чете ?! И картинки не разпознава…

Е, надяваме се, че след обширните коментари и споделяния, които ще доведе след себе си тази снимка, ще има последици.

И стискаме палци да не са само възмутени коментари във facebook, а и прилична глоба за безцеремонно наглото паркиране.

Както сигурно се досещате картинката е от столицата. „Аграр в костюм“ паркира на велосипедната алея край бул. Витоша и ул. Доспат, препречвайки пътя на колоездачите. Дано не ми се обидят хората, които се занимават с агрокултури. Не визирам вас, знаете – простете ми. Просто това отговаря най-точно на безобразните паркирания – все едно си сред полето. Както и да е, този конкретно „аграр в костюм“ явно си е помислил, че по това време на денонощието каращите велосипеди спят. Ами ако не спят ? Ами ако заради подобно неправилно паркиране се наложи водачът на велосипеда да излезе на улицата и бъде отнесен от някой автомобил. Какво правим тогава ? Кършим пръсти, нали ?!

От друга страна трябва да си луд да караш колело вечер в град като София, където е пълно с хора, които по принцип не мислят когато шофират по улиците. Превишените скорости и безобразно отношение към другите участници в движение в града, в квартала, дори на паркингите са нещо ежедневно. Всеки ден умират хора от тъпотии сътворени от недомислието. Think about that!

Автор: TheM
Снимка: Facebook