Пияна жена шофира с цяло отсечено дърво в капака си

Все сме виждали пиянски изцепки, но моментът, в който видяхме жена да кара най-безцеремонно колата си, докато от предния ѝ капак стърчи доста стабилна топола, е моментът, в който осъзнаваме, че по света цари безгранична малоумщина. Казваме го с цялата любов в сърцата си!

Полицията в Розелин, Илинойс, спира автомобил, шофиран от жена, защото в предния капак на колата буквално има забито дърво, отсечено след удар с въпросния автомобил. Полицаите не вярват на очите си, когато виждат как дръвчето се тътри наоколо, макар в първия момент да мислят, че очите ги лъжат и се получава някаква оптична илюзия.

Илюзия няма, защото превозното средство е шофирано от жена, която в последствие е установено, че шофира под влиянието на алкохол и за нея не представлявало проблем, че до преди минути е катастрофирала.

Щом колата е в движение, значи всичко е под контрол. Е, след ареста вече положението е овладяно, а за нас остава удивлението и смеха на цялата ситуация.

Служилите на реда дори са качили видео, от което ясно се вижда как униформените спират колата и проверяват колата и шофьора зад волана.

Since we are new to Facebook, we were not quite sure what to expect from our post. We have received requests to post the…

Публикувахте от Roselle Police Department в 7 март 2016 г.

Автор: Десислав Янкулов