Ти търсиш любов, а тя… кеш!

Външният вид може и да лъже. Това бе доказано и от поведението на млада жена, станала жертва на брилянтна шега, която изложи на показ срамното поведение на златотърсачка. Джош Палер Лин от Калифорния, самообявил се за „най-щурия и креативен азиатец-шегобиец приживе”, публикува видео, на което красива млада блондинка избира, на пръв поглед, богаташа пред обикновения пич.

В началото на клипа Лин е облечен в скромни развлечени дрехи.

Той заговаря красавицата, като и предлага да прекарат малко време заедно, при това само като приятели. Тя обаче го отрязва като кисела краставица с мотива, че има сериозен приятел.

Секунди по-късно пристига мъж със скъпарски мерцедес и скъп костюм, който прави същото предложение на блондинката. Този път, естествено, поведението на младата дама е съвсем различно. Тя се разтапя като масло на тиган.

В един момент обаче мъжът казва, че е дошъл, за да се срещне с шефа си. Въпросният шеф, както се оказва, е опърпаният младеж от по-рано. Разбирайки своята грешка, златотърсачаката се опитва да поправи стореното, като „сериозното й гажде“ изведнъж се изпарява, но въпреки нейните привлекателни предложения, вече е твърде късно.