Храна, с която да държиш повече в леглото

Кой не иска да е господар на креватните изживявания? Ти? Отивай на лекар, приятелю, защото си объркал статията! На всички останали препоръчвам да продължат да четат, защото могат да си помогнат много в половата атлетика, хранейки се с тези пет полезни храни.

  1. Пуйка – В нашия край ѝ казваме „мисирка“, но нали гледаме да целуваме американски задници, та затова я наричаме „пуйка“. На вкус си е нещо много наподобяващо обикновено пиле, но с тази разлика, че костната им система е малко по-различна и месото им е доста по-сухо. А за размерите да не говорим, че пуйките понякога са в пъти по-големи.

    Вкарвай ги в менюто си, докато ГМО индустрията не ги е застигнала и тях.
  2. Чай от лайка – Чаят по принцип си е полезна напитка, но този от лайка има пряк ефект върху либидото. Карай женка ти да ти вари всяка сутрин по една канче и ще видиш как вечер ще разтърсваш света ѝ, предизвиквайки цунами в интимната ѝ област.
  3. Авокадо – Наскоро го преоткрих за себе си и искам да ви кажа, че наистина има ефект. Преди си пусках клипчета от по 6-7 минути, а вече търся нещо около 10. Хайде иди кажи, че диетолозите грешат!
  4. Тъмен шоколад – Тъмният шоколад превъзхожда във всяко едно отношение обикновения. Може би само в едно отстъпва и то е, ако искаш да ти стане дебел задника. Тогава можеш да си продължиш с онези блювочи с по 5 супени лъжици захар в тях.
  5. Сьомга – Може да е скъпичка, но пък е по-евтина от хапчета за ерекция и освен всичко е по-полезна за кръвообръщението. Можеш да си я правиш всякак. На мен лично ми е любима маринована. Тогава мога да излапам половин кило, но на този етап счетоводителя ми не ми дава.

Автор: Десислав Янкулов Източник: EatThis