4-те най-тъпи фрази за в леглото

Когато човек се е одървил, мисленето не е най-лесната задача. По тази причина в кревата се случват най-големите караници между двойките. Но, ако мъжете имаме малка доза извинение, тогава ми е интересно жените как ще се оправдаят? Със сигурност ще измислят как, но нека не ги нападаме, когато нямат възможност да се защитят.

Ето ги и четирите най-тъпи фрази за в леглото:

  1. „Трябва да поговорим“ – Точно сега ли?! Подобно начало на разговор никога не е приятно, пък да не говорим, че го повдигаш минути след най-щастливия миг в целия ми скапан ден! Добре, не ти повишавам тон, а просто казвам… Добре, ще мълча и ще слушам… Ето, слушам вече.

  2. „Обичам те“ – Не, обичаш сексът! Не бъркай двете неща. „Обичам те“ са думи, които трябва да се изричат на трезва глава, а по-опиянено съзнание от това след оргазъм едва ли може да има. Такива неща се казват след романтична вечеря в скъп ресторант, защото иначе нямат нужната тежест.
  3. Нечие чуждо име – И това, ако не е причина за нова Троянска война, не знаем кое е! Както си я напаряш с тъпа физиономия и затворени очи, представяйки си бившата ти с големите цици, изкрещиш ли чуждото име, гарантираш си обрязване по възможно най-непрофесионалния начин.
  4. Бебешки приказки – Не! Просто не е редно! Не гугукай, не си преправяй гласа, не се опитвай да се правиш на детенце, защото не си. Всичко детско в теб е умряло в момента, в който за пръв път си изкарал линийката, за да си премериш пишката. При нея това важи за мига, когато ѝ е хрумнала „гениалната“ идея да се отвори с гърлото на бутилката на онзи купон за завършването на осми клас.

Автор: Десислав Янкулов