Превърни я в тигрица

Да, всички искаме жената в кухнята да е домакиня, в обществото да е принцеса, а в леглото да е мръсница. Първите две са въпрос на възпитание преди да те срещне, но последното е изцяло в твоите ръце. Как да я направиш жаден за секс вампир? Отговорите малко по-долу.

  • Карай я да се чувства секси – Жените знаят, когато са красиви, но въпреки това искат постоянно да получават признание за външността си.

    И не, тук не говорим просто за един-два комплимента за косата и фитнес дупето, а за нещо много повече. Нищо не говори по-силно за оценката ти от действията. Ще я накараш да се чувства секси, ако я изненадаш след работа и си ѝ приготвил романтична вечеря на свещи. Ще ѝ повишиш самочувствието с едно просто изречение – „Тази вечер съм на твоите заповеди.“ Дай ѝ правото да се чувства властна, изпълнявайки ѝ най-съкровените сексуални фантазии. Влез в ролята на мъжа на мечтите ѝ.
  • Позволи ѝ да взема важни решения – Човешката психика е така устроена, че винаги се стреми към власт. Колкото по-голяма е тя, толкова по-голямо е самочувствието ни. По принцип мъжете трябва да сме властните фигури в една връзка, но не бива да сме изцяло доминантни, защото в един момент ще имаме просто една секс робиня, която ще прави всичко по задължение, а не по желание. Ако искате такава жена, тогава по-добре си наемете проститутка, защото тя ще е истинска професионалистка в изпълняването на желания. Ако до себе си искате да имате силна жена, която да разтърсва света ви в и извън леглото, тогава трябва да ѝ дадете правото да решава важни казуси.
  • Забави нещата – Мъжете си падаме повече по бързото чукане, докато жените по бавната любовна игра и ласки. Неслучайно те по-често използват израза – „Люби ме“, а ние питаме „Искаш ли да се чукаме?“ В началото гледайте да редувате нещата, за да може всеки да се наслаждава на секса. В един момент нещата имат потенциал да станат перфектни, но отговорността е основно твоя. Акцентирай върху любовната игра – целувай я по нестандартни места, докосвай я нежно с листата на любимото ѝ цвете, гъделичкай я по интимните зони, а когато вече е време да ѝ го вкараш, тогава забави още повече! Заиграй се с клитора и срамните ѝ устни, едва докосвай с върха на пениса си всяка част от отверстието ѝ и превърни в коронния си номер „играта с главичката“. След 4-5 минути на подобна заигравка тя вече няма да издържа и ще е получила така жадувания си емоционален оргазъм, след което със сексуална злоба ще те сграбчи и ще се притисне към теб, за да направите нещата по твоя начин.

*Пишейки този материал, авторът на няколко пъти трябваше да си взема почивки, защото пръстите му изтръпваха, поради липсата на достатъчно кръв.

Автор: Десислав Янкулов