5-те тайни на успешната връзка

Любовта е нещо, което човек трудно описва и дефинира, но е факт, че я има и е факт, че именно тя диктува живота ни. Без любовта човек е нищо. Той е сам и всичко, което прави няма смисъл, защото след себе си няма да има нищо, което да докаже съществуването му. Любовта е единствената причина, за да съществуваме в този извратен свят.

Ще се опитам да ви дам няколко полезни съвета, за да я съхраните максимално дълго, ако сте я открили. Ако все още не сте – тогава ще знаете, какво се прави, когато я намерите.

  1. Орален секс – Може да ви звучи вулгарно и някак извън моралните норми на хората с по-консервативни разбирания, но е факт, че оралните ласки имат магическа функция. Те заздравяват отношенията мъж-жена, защото показват, че човек е готов на всичко в името на щастието на любимия. Да, класическият секс си е достатъчно хубаво нещо, но той винаги е планиран и предвидим. Фелациото и кунилингусът са двете неща, които могат да се появят навсякъде и по всяко време. Всичко зависи от любовта на партньора ви.
  2. Отделяйте повече време на любовната игра – Бързото чукане е за тинейджърите и еднодневните свалки. Там не е нужно да подарявате цветя или да пускате бавна музика. Ако нямате емоционална обвързаност към отсрещния, тогава в него виждате само първичните полови белези, възползвате се максимално от тях, вдигате си гащите и си хващате такси към вкъщи. В щастливите връзки не бива да е така. Любовната игра е по-важна от самия секс. Там човек разгръща истинския си потенциал. Може в леглото да не сте толкова добри, колкото ви се иска, но, ако сте в състояние да я подмокрите, още преди да сте поднесъл десерта, тогава сте си гарантирали, че всяка подобна вечер ще е повече от специална.
  3. Обсъждайте желанията си – Науката не е доказала наличието на хора със свръхчовешки способности от типа на четенето на мисли. Природата ни е дала едно уникално умение, което да компенсира този факт – речта. Използвайте я, за да разкривате интимните си желания. Ако винаги сте мечтали да правите тройка, няма как да знаете как тя би го приела, ако не я попитате. Същото важи и за нея. Важно е да сте наясно с любимите ѝ неща, за да ги използвате. Така и двамата ще си прекарвате в пъти по-добре, когато нещата опрат до същинския секс.
  4. Излезте от стереотипа – Мисионерската е любимата поза на мнозина, но, както турската поговорка гласи: „Не може само пържоли, трябва и фасул.“, човек трябва да се учи на нови неща. Не изтърквайте любимата си поза, защото след 5-10-20-100 пъти тя ще ви омръзне и ще я правите по задължение. А какъв е смисълът на секса, ако не да се чувствате винаги готино? Включвайте различни секс артикули в интимните ви отношения, гледайте заедно еротични филми, играйте различни роли и т.н. Важно е да има разнообразие, за да се запази пламъкът максимално дълго. Сексът все пак не се изчерпва с едно-две движения и до там. Той е един необятен свят, който стои пред вас, за да го проучите до най-малкия детайл.
  5. Почитайте добрите си моменти заедно – Нека излезем за малко от леглото, защото щастливата връзка не е само секс. Щастливата връзка е комплекс от положителни емоции. Ходете на ресторанти, дискотеки, театри, кино и където още другаде се сетите. Споделяйте живота си един с друг. Ще ви кажа една истина, която е неизвестна за по-голямата част от християнския свят. Научих този факт от един свой преподавател в Пловдивския Университет – Младен Влашки. Той ни учеше някога за превода и как една проста грешчица в неправилно преведен текст води до една от най-големите заблуди в историята. Всички сме чували библейската история, че Ева е създадена от реброто на Адам. Да, ама не! Истината е, че в текста е написано, че Бог взел част от човека, за да направи жената, а това, което останало, се превърнало в мъжа. В този ред на мисли, искам да ви кажа, че мъжът и жената са две части от едно цяло. Веднъж съберат ли се, техният живот става общ.

Автор: Десислав Янкулов