Ползите от мастурбацията

Ти да не би да си мислеше, че чекията е нещо лошо и порочно? Самозадоволяването е един от най-старите методи за повдигане на духа и сваляне на напрежението. Мъжете използваме тази техника от хилядолетия. Ефектът от нея е безспорен и дори за миг не бива да си помисляте, че трябва да спрете с лъскането на жезъла.

Ето ви и няколко основателни причини, за да продължавате в същия дух:

  1. Повишава настроението – Колко пъти сте се чувствали зле, защото любимият отбор е загубил на финала в Шампионската лига? Аз лично един път, защото съм от Арсенал.

    Знаете ли как си върнах усмивката? Отидох в банята и си направих такава хубава злобарка, че след това светът ми изглеждаше някак по-розов. Доста преди това, а и до ден днешен лекувам депресията с този изпитан метод.
  2. Подобрява съня – Един от най-често срещаните проблеми при хората е неспокойният сън. В света на медицината са познати хиляди лекарства, които уж гарантират сладките сънища, но първо – те са много скъпи, и второ – не винаги работят. Какво винаги върши работа ли? Една хубава, топла и нежна чекия. Пробвайте тази вечер, за да се убедите сами.
  3. Бори настинката – Сигурно баба ви някога ви е казвала, че, щом се потите, значи настинката минава. Така токсините напускали тялото и имунната система включвала на долна предавка. Еакулацията играе същата роля. При нея дори метафората с долната предавка е много по-подходяща.
  4. Помага за продължителността в секса – Ето ви един мъдър съвет, ако не искате пак да се изложите пред цицораната, която забихте в бара онзи ден. Непосредствено преди да дойде у вас, за да „гледате филм“, направи си една бърза и виж, как ще увеличиш продължителността на секса с нея от минута и половина на поне три. Това разбира се с все събличането, обличането, любовната игра и цигарата след секс.
  5. Предпазва от еректилна дисфункция – Това си е сериозен проблем, да знаете. Доста солиден процент от населението страда от увиснал пенис и най-често това е, защото не са прилагали народната медицина, за да се лекуват. Не на всеки му връзва толкова, че всяка седмица да има с кого да прави секс, но нищо не ви пречи да биете маймунката няколко пъти в седмицата, за да сте сигурни, че положението там долу е наред.
  6. Защитава простата – Прекомерното задържане на сперма в тестисите, особено ако често се дървите, но рядко се празните, може да увреди сериозно простата ви и да я предразположи към развиване на рак. Прочиствайте често тръбите си, защото малките войничета са като яйца – не е проблем, ако престоят няколко седмици в хладилника, но след месец вече ги избиват черни петна.
  7. Подпомага работата на сърцето – Може да не е кой знае какво физическо упражнение, но чекията има пряко влияние върху сърдечния ритъм. Ако водите прекалено улегнал начин на живот, тогава сърцето ви е привикнало към бавните темпове, а това му влияе зле в дългосрочен план. Покачвайте често пулса си, ако искате да водите дълъг и пълноценен живот.
  8. Подмладява кожата – Въздържанието има положителен ефект няколко дни преди спортно състезание, но престояването на протеиновата напитка в тестисите ви започва да вреди сериозно на кожата. Защо според вас дядовците изведнъж се сбръчкват, докато други, като Берлускони, изглеждат толкова добре?
  9. Бори венерическите болести – Сигурен начин никога да не се разболеете от СПИН е чекията. В този ред на мисли – така се предпазвате от всички злини, излезли от кутията на Пандора, включително и нежеланата бременност. В най-лошия случай ще трябва да си измиете ръката със сапун и всичко ще е наред.
  10. Увеличава живота ви – Дългият живот е тясно свързан с щастието. Когато си набивате чекия, вие се чувствате щастлив, следователно удължавате живота си. По-просто нямаше как да е!

Автор: Десислав Янкулов Източник: Mens Fitness