„Тайната“ на Брус Лий

Повечето сме запознати с живота на Брус Лий, за успехите и падението му. Запознавали сме ви и с интересни факти за него, а днес ще ви покажем и неговата „Тайна“. В„Планета Холивуд“ в Ню Йорк, се намира писмото, което Брус Лий е написал за самия себе си.

То е с дата 9-ти януари, 1970 г.

и е маркирано с думата „Тайна“.

„До 1980 г., аз ще бъда най-известният азиатски кино актьор в САЩ с гарантиран доход от $ 10 милиона. Всеки път, когато се озова пред камерата,   ще играя на предела на своите актьорски способности и ще живея в мир и хармония със себе си. „

През 1973 г. Лий се снима във филма „Операция Дракон“, който излиза в същата година след смъртта му на  33 годишна възраст. Филмът има огромен успех и донася световна слава на майстора на бойните изкуства. С това писмо, великият майстор показва, че всичко е до мотивация и всеки човек трябва да преследва целите си.

Ние от The Mainline се надяваме да ви мотивираме, като започнете от писмо. Подканваме ви да вземете лист и химикал и да си поставите цел, а дали ще успеете не е от значение, по важното е да опитате.