На каква възраст срещаме жената?

Нека си го кажем направо – мъжете искаме точно толкова, колкото и жените, да си намерим своята душевна половинка, с която да изживеем младините и старините си. Просто едните си го признават открито, а другите се правят на ощипани.

И вие, като мен, най-вероятно сте в търсене на „Жената“. Какво ли не правите, за да я намерите, но тя сякаш е най-добрият играч на криеница на света.

Грешите ли някъде? Не бих казал, защото всеки има своя индивидуален подход, който не би се харесал на всяка, а точно на правилната жена. Съветът ми е да продължавате да бъдете себе си, защото Тя е някъде там и ви чака, за да се появите с глуповатото си изражение и да я питате дали я е боляло, когато е паднала от Рая (ако това е вашият подход, естествено).

Отговорът на въпроса от заглавието изглежда е този, който очаквате, нали? Ще ви спестя мъките със словесните ми излияния и ще ви изложа данните от едно британско проучване. То гласи, че мъжете най-често намираме своята половинка, когато сме на 27-годишна възраст. Тази теория е основана на статистическо извлечение от редица сайтове за запознанства и информацията от различни социални мрежи, от където става ясно, че това е най-популярната възраст за подобно важно житейско събитие.

Ако сте в ранните си 20, вече нямате такъв повод да се притеснявате, защото попадате на „курволяк“. Просто човек трябва да премине през всички гадости, за да дойде моментът, в който ще му се усмихнат насреща и ще знае, че това е „Жената“!

Автор: Десислав Янкулов