Какво да не правиш, докато получаваш орални ласки

Има си прави и за това, да знаеш. Жените ги определят, тъй че не бързай да ме нападаш. Според тях има редица неща, които трябва да избягваш, докато те обслужват с уста. На твое място бих ги слушал, защото най-ценното ти все пак е между зъбите ѝ.

С един замах си станал евнух.

  1. Не я чукай в устата – Остави тя да определя движенията. Разбирам, че не издържаш на моменти и ти се иска да изкъртиш небцето ѝ, за да се покаже от другата страна на главата ѝ, но не бива. Ти осигуряваш инструмента, а тя всичко останало. Толкова е просто.
  2. Не зяпай все едно гледаш порно – Никой не е казал, че трябва да гледаш в стената, но опитай се показваш някаква емоция с очите си, вместо да попиваш всяко нейно движение с поглед. Най-много да я смутиш и да си помисли, че нещо не е наред.
  3. Не ѝ тикай главата надолу – Никой не го обича това. Малко подканяне е достатъчно, но упражняването на сила е прекалено. „На сила свирка не става.“ Или беше „хубост“? Все тая.
  4. Не я гали като кученце – Малко ласки никога не са излишни, но непрестанното потупване по челото и игра с косата ѝ ще я разконцентрира. Не искаш да се откаже по средата, нали?
  5. Не се чуди, какво да правиш с ръцете си – Бъди естествен. Основните ѝ атрибути са прекалено далеч от теб, за да можеш да ги стигнеш с ръце, освен ако не е заела по-специфична поза. Облегни се удобно назад, подпри глава с длани и ѝ покажи, че наистина ти доставя удоволствие.
  6. Никога не пърди! – Никога, братле! Почти като да ѝ се изрежеш в лицето е. Освен, че може да стане и да си тръгне, има и риск да ти зашие един юмрук в топките. Пръдните ги остави за момчешките срещи.
  7. Не настоявай за свирка – Обикновено мъжете го правим, когато мацката е в цикъл. До някъде е нормално, но на тях никак не им допада идеята, че не можеш да издържиш в нейната компания няколко дни без да се чукате като зайци. Направи го по естествения начин и го завоалирай така, че да не си личи, че не искаш да я докосваш отдолу, докато е кървясала.
  8. Не се сърди, ако не иска да гълта – Все пак ти гълташ ли, когато тя ти свърши на лицето? Ако го правиш, тогава имаш някакво основание, да искаш същото, но ако не, значи нямаш право да очакваш тя да го прави. Дай, за да получиш.
  9. Давай напътствия, но не и инструкции – Никоя няма да ти се разсърди, ако ѝ споделиш, че по един начин ти харесва, а по друг не. Лошото идва, когато всяко нейно действие е критикувано и коригирано. Няма как да прави всичко по неправилния начин. И да е така, коригирай проблемите в поредни случаи, а не наведнъж.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan