Жените мразят да правим така в социалните мрежи

Те жените повече си падат по мразенето, тъй че не е кой знае каква изненада, когато четем такива заглавия. И все пак сметнах за нужно да ви запозная с няколко от нещата, които не им се нравят, когато разглеждат профилите ни.

  1. Игнорираш съществуванието ѝ в мрежата – Как смееш да не ѝ напишеш, че е много красива на 863-тото поредно селфи в банята?! Ти си простак за нея! Но простак, който би изчукала, което не е толкова зле, май?
  2. Правиш си повече селфита от нея – От къде на къде ще се снимаш по-често от нея в огледалото на банята? За по-красив ли се имаш? На света няма живо или мъртво същество, което да е изглежда по-добре от нейната персона и за да ти го докаже, ще се щракне с един път повече от теб.
  3. Споделяш повече в мрежата, отколкото в живота – Сменил си работата, имаш ново гадже, гледаш нов филм, четеш хубава книга… хайде спри се вече! Когато ги правиш тези неща и не ѝ се обадиш първо на нея, за да ѝ кажеш, а го споделяш с всичките ти приятели и последователи в мрежата, на нея не ѝ се нрави особено.

  4. Пускане на готини статуси – Събрал си повече харесвания на личното си мнение по дадена тема, отколкото тя на поредната принтировка с цитат от нечия чужда любима книга… как е възможно това? Та тя се е постарала да намери два реда от книга на Буковски, за Бога! А ти? Ти си написал нещо лично свое и хората му се кефят повече. Нямаш право!
  5. Изневиделица спираш да ѝ пишеш – Това си е дразнещо и за двете страни, признавам, но ние като мъже сме посвикнали с това и продължаваме чата с другите две девойки, които също са онлайн. Но, когато им го направиш на тях, можеш спокойно след 5 минути да очакваш телефонно обаждане, за да те питат с коя курва си сега, а ти всъщност си седнал в тоалетната.
  6. Да се правиш на голямата работа – Може да го казват на думи, но на действия се кефят точно на такива пичове, които демонстрират положение в мрежата, а в живота може да са нормални квартални дришльовци. Шансът да я забиеш, ако си се снимал в два-три скъпи автомобила или пък имаш десетина снимки от Дубай, е много по-голям, отколкото, ако си се щракнал в Астрата на път за селото на баба ти.
  7. Когато споделяш пиянските си изцепки – Ето това е супер забавно за теб и снощните аверчета, но мацките започват да бълват змии и гущери, защото ти си се забавлявал предната вечер, а те са прекарали 3 часа преди партито пред огледалото, 2 часа в тоалетната на клуба и около 1 час с питие в ръка и телефон в другата, докато задникът им се схваща на високия стол.
  8. Онлайн спортен коментар – Това и мен ме дразни! Мач ли гледаш или водиш дебат със себе си в мрежата? Седни като бял човек, изгледай поне първото полувреме, преди да пуснеш статус, че съдията е педераст и след това пак забрави за малко за тъпия телефон. Мацките имат право да ти се нервят за това.
  9. „Харесваш“ статусите на други жени – Тя знае, че наоколо е пълно с кобри, които са готови да те отнемат от нея, но обърнеш ли им внимание става страшно! Нямаш право дори да гледаш снимките им, камо ли да харесваш или не дай си Боже да коментираш!
  10. Признаци на ексхибиционизъм – Тя може да се снима по прашки и с една ръка едва прикрила малките ѝ цици и големите зърна, но покажеш ли се по потник, вече си заклеймен за антигерой.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Mens Fitness