Двойка се закле да се промени в деня на годежа си

Клеър и Стивън са нормална двойка, която решава, че един ден е време да преминат на следващото ниво в отношенията си и да се оженят.

В деня на годежа двамата решават, че е време да направят някаква радикална промяна с живота си и какъв по-удобен момент за това от деня, в който ще станат семейство?

Клеър е жена, която до преди това не изпитва кой знае каква суета относно тялото и външния си вид, но тогава тя е инициаторът на идеята, която ще промени начина, по който изглеждат със съпруга ѝ.

Двамата се смятали за доста непривлекателни личности, които просто са имали късмет да се влюбят един в друг, за да открият своята половинка в живота.

Основна грижа на двамата все пак била тяхната дъщеря – Моли, за която Клеър смятала, че не служи за добър пример.

Все пак майка ѝ тежала 93 килограма. Но не за дълго…

Сгодената двойка  започнала сериозен хранителен и тренировъчен режим с крайна цел – перфектната визия за сватбата.

Отнело им повече от година, но двамата се променили до такава степен, че днес човек трудно би ги разпознал, ако гледа стари техни снимки. Особено отчетлива е промяната в Клеър, която отслабва почти наполовина и днес тя тежи само 49кг.

Двойката в крайна сметка решава, че е изпълнила задачата си и в крайна сметка правят отношенията си официални, встъпвайки в граждански брак.

Днес Клеър и Стивън се радват на далеч по-ползотворен и щастлив живот с тяхната дъщеря, която със сигурност има пред себе си отлични примери за подражание.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Diply