11-те на Крумовград и Локомотив (Пловдив)

Отборите на Крумовград и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в мач от първата шестица на efbet Лига. Срещата на базата в “Коматево” е с начален час 19:15 и ще бъде ръководена от Михаел Павлов.

Двубоят е с далеч по-голямо значение за гостите, които се борят с Левски за четвъртата позиция, която ако Лудогорец спечели Купата на България, ще даде право на участие в баража за Европа. Към момента “смърфовете” са с актив от 55 точки и имат една аванс пред “сините”.

Домакините от своя страна изпращат отличен дебютен сезон в елита и към момента са на шеста позиция с 45 точки и невероятна серия от 13 мача без загуба.

В първия мач от втората фаза на шампионата Крумовград спря Лудогорец за официалното спечелване на титлата и срещата в Разград завърши наравно 3:3. Локомотив от своя страна загуби с 0:1 от Черно море и така на практика изгуби надежда за борба за третата позиция.

КРУМОВГРАДЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Стартови състави:

КРУМОВГРАД: 1. Янко Георгиев, 44. Божидар Кацаров, 5. Матей Шимич, 18. Клайдер Машедо, 2. Джуниет Али, 88. Ренан Арияш, 13. Диего Рапосо, 17. Патрик Луан, 91. Вячеслав Велев, 10. Серкан Юсеин, 9. Александър Колев;

ЛОКОМОТИВ: 81. Кристиан Томов, 44. Ангел Лясков, 5. Тодор Павлов, 4. Мартин Паскалев, 12. Ефе Али, 71. Оливер Камдем, 6. Христо Иванов, 21. Евандро, 7. Бабакар Дион, 9. Мичи Нтело, 16. Кристиян Пешов;

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe