На живо – ЕП по Socca 6: България 3:3 Хърватия

Националният отбор на България по Socca 6 играе последния си мач от група “С” срещу Хърватия. Резултатът към момента е 3:3.

Двубоят започна лошо за България и във 2-ата минута след грешка в средата на терена Перишич откри резултата, като засече центриране по земя отляво. 2 минути по-късно Павлин Кузов изравни, след като първо топката се отклони в гредата и след това родният футболист засече на празна врата.

В 14-ата минута родните национали обърнаха резултата. Станимир Минчев беше оставен непокрит отляво и от малък ъгъл с хубав шут направи резултата 2:1. Няколко секунди по-късно обаче Борна Видечек изравни след фаул за хърватите – 2:2.

В 19-ата минута добра атака отляво на Хърватия завърши с удар на Медак и гол за противника – 2:3.

В последните 10 минути България рискува, като изкара вратаря си и вкара допълнителен шести човек на терена. Това се отплати в 33-ата минута, когато Станимир Минчев заби трето попадение във вратата на Хърватия и изравни резултата.

До момента нашите момчета имат две победи срещу Испания (1:0) и Люксембург (9:1). Хърватите също са само с успехи до момента – 7:0 срещу Испания и 18:0 срещу Люксембург. “Лъвовете” вече се класираха за елиминационната фаза, а при евентуална победа днес ще си гарантират и първото място в групата.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

TagsЕП