Жена разбра за постъпка на свекърва си и я “изтри“ от живота си

Потребителка на Reddit с никнейм SmallAdhesiveness672 сподели история за това как е разбрала за поведението на свекърва си и я е „изтрила“ от живота си. Много коментатори подкрепиха решението на жената да прекъсне отношенията с майката на съпруга си.

Авторката на публикацията разказва, че отглежда две деца със съпруга си и наскоро очаквали трето дете, но внезапно направила спонтанен аборт. Тя признава, че тежко преживява загубата.

„Свекърът и свекървата се държаха отвратително, когато това се случи. Те не виждаха нищо лошо в това да загубя дете“, отбелязва разказвачката и добавя, че поради реакцията на близките към спонтанния аборт, тя и съпругът й решили да общуват с тях възможно най-малко.

След известно време авторката на поста получава покана за сватба от братовчед на съпруга си. Поканата била отправена към жената, съпруга й, двете им деца и нероденото дете.

„Братовчедът се е обадил на свекърва ми и попитал колко деца имаме, защото той не знаел. Свекърва ми специално казала, че имаме три деца, за да ме нарани”, обяснява жената. Тя добавя, че след тази постъпка е блокирала навсякъде майката на съпруга си.

Повечето потребители в мрежата разкритикуваха роднината на разказващата историята. „Изглежда, че тази жена има някакво разстройство на личността и няма да спре, докато не направи всички около себе си нещастни“, „Майката на съпруга ви е жесток и грозен човек в душата си“, пишат те.

Превод и редакция