Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

52-годишна бургазлийка от ж.к.“Възраждане“ е опитала да се самоубие и в продължение на часове е била разубеждава от пожарникари, полицаи и специалисти от Института по психология на МВР, съобщава iskra.bg.

Сайтът публикува и снимки, които показват, че жената буквално е висяла на едната си ръка от терасата на четвъртия етаж на кооперация на ул.“Г.С.Раковски“

. Става въпрос за самотна майка на едно дете, която не била регистрирана в психодиспансера. 

Изпитала временен ментален срив при който едва не сложила край на живота си. Бургазлийката вчера следобед е обявила твърдото си желание да скочи от терасата.

Забелязана е от съсед, на когото казала, че смята да се самоубие. Незабавно на мястото са извикани пожарникари, линейка и екипи на ОД на МВР в Бургас, а разговорите с жената са продължили часове. 

Тя не е проявила агресивно поведение и в един момент била успокоена от психолозите, след което се върнала в апартамента си. Няма яснота къде е било детето й по това време. На този етап все още не са изяснени причините, които са я подтикнали към опита за самоубийство.

От полицията подчертаха, че състоянието на жената е било моментно и с облекчение подчертаха, че инцидентът не е завършил трагично.