Камата и Бала почетоха Туньо, сълзи в очите на Христо

Футболните легенди Христо Стоичков и Красимир Балъков – единствените българи в идеалния отбор на световно първенство, отправиха поздравления към публиката на стадион „Ивайло“ и почетоха паметта на своя голям приятел Трифон Иванов. Това се случи в третата минути на юбилейния мач по случай стогодишнината на Етър.

„Честит юбилей! Брат’ Гошо, благодаря ти, че изведе този прекрасен отбор до тази заветна титла през 1991 г. На теб, на твоя щаб, на всички твои футболисти и на тази великолепна публика, която жадуваше.

Жив и здрав и винаги такъв добродушен, какъвто си бил! Знаете, че днес го няма един голям приятел с лъвското сърце, какъвто е Трифон Иванов. Както преди осем години на 50-ия юбилей валя, днес също е за него“, каза голмайсторът на Мондиал’94.

„Здравейте! Радвам се да видя, че трибуните са пълни. Честит юбилей! Надявам се следващите сто години да бъдат много по-успешни заедно с вас. Трифон го няма, но той винаги ще бъде с нас. Днес той със сигурност е при нас“, заяви легендарният плеймейкър на „виолетовите“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe