Родни Първис: България много ми харесва

Гардът на Спартак Плевен Родни Първис сподели малка част с любопитни подробности относно личния си живот. Американецът, който прекара колежанската си кариера в Университета Кънектикът, бе гост в подкаста Shooting Storrs, където говори за сезона си в състава на спартаклии.

“България много ми харесва. Тук е много спокойно и релаксиращо.

Любопитното е, че играх за същия треньор преди две години. През миналото лято той ми се обади и така започнахме отново да работим заедно. Играя в малък град, което ми харесва, защото аз не обичам светлините на големите градове и ми е супер приятно.

Аз съм от този тип състезатели, които отиват на тренировка и след нея се прибират вкъщи да хапват, да играят видеоигри и да се чуват със семействата си. Често играя Call Of Duty, даже съм в една група с хора от различни страни, с които играем. Почти всеки ден играем с тях”, заяви Първис.

Гардът записа средни показатели от 15.2 точки, 2.5 борби и 3.8 асистенции в 31 мача с екипа на Спартак в НБЛ и турнира за Купата на България, като сега на неговия тим му предстои участие в плейофите. На четвъртфиналите Първис и компания излизат срещу Черно море Тича, а първият двубой е в понеделник в Плевен.

Последвайте каналите ни в: