Лудогорец и Хебър ще търсят място на финала за Купата с нов сблъсък помежду си

Лудогорец и Хебър (Пазарджик) се изправят един срещу друг в полуфинален сблъсък за Купата на България. Срещата днес стартира в 18:45 часа, а главен съдия ще бъде Владимир Вълков.

Това е първи двубой между двата тима от тази фаза на турнира. След седмица отборите ще се срещнат отново в Пазарджик в мач-реванш.

Домакините са актуалният носител на Купата, след като триумфираха в турнира миналата година. Този сезон те елиминираха последователно Балкан (Ботевград), Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948. “Орлите” се намират в отлична форма и са напът да завоюват и тринадесетата си поредна титла в efbet Лига. Към момента Лудогорец е в серия от 13 поредни победи.

Хебър от своя страна победи за Купата на България Спортист (Своге), Левски и Пирин. Момчетата на Любо Пенев обаче ще трябва да се борят за оцеляването си в елита, тъй като след разделянето на отборите, попаднаха в трета група. Те имат само една победа и цели четири загуби в последните си пет срещи.

Интересното е, че Лудогорец и Хебър се изправиха един срещу друг миналата събота. Тогава “орлите” не изпитаха затруднения и се наложиха с 3:0. Този път обаче разградчани ще бъдат без един от основните си нападатели – Бърнард Текпетей, който вкара две от попаденията миналата седмица. Ганайското крило получи лека контузия в двубоя с пазарджиклии.

ЛУДОГОРЕЦ – ХЕБЪР

Вероятни състави:

Лудогорец:

Хебър:

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe