Пламен Андреев отново попадна в престижна класация

Вратарят на Левски Пламен Андреев получи поредно международно признание. Той зае девето място сред най-обещаващите вратари до 19 години според Rising Stars.

Лидер в класацията е Гийом Рестес от Тулуза. Следват Габриел Слонина (Челси), Филип Сидклев (Бромапойкарна), Джейдън Оусу-Одуру (АЗ Алкмаар), Андре Гомеш (Бенфика), Джеймс Бийдъл (Брайтън), Диего Калай (Спортинг Л) и Томазо Мартинели (Фиорентина).

След Андреев пък остава 17-годишният Йован Миладинович от Цървена звезда.

Въпреки не толкова стабилното представяне на Андреевв от началото на сезона, което се дължи и на моменти несигурните действия на отбора в защита, той продължава да попада в класации за най-обещаващите таланти в световен мащаб. Много голяма е вероятността 19-годишният вратар да бъде продаден. Интерес към него не липсва, като наскоро бе наблюдаван от нидерландски скаут, който работи с няколко отбора в Ередивизи.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto