Caged Steel разкри още битки за дебютното събитие в София

Бойната верига “Caged Steel” обяви първите седем от обещаните дванайсет двубоя за дебютното им събитие на българска земя. Английската организация ще проведе първото си събитие в София на 18-и май в зала “Христо Ботев” и ще предложи седем ММА двубоя, три битки по правилата на “Cage Boxing”, един К-1 дуел и една граплинг среща.

След като пред изминалите седмици станаха ясни първите три ММА битки, организацията обяви също така, че световният шампион в аматьорския ММА Делян Георгиев ще стъпи в клетката на 18-и май. Варненецът ще се изправи срещу опитния боец Пламен Бъчваров.

По правилата на К-1 с ММА ръкавици ще видим мощния нокаутьор Илиян Адриянов срещу сребърния медалист от световна купа по кикбокс Дейвид Велчев, а по правилата на бокса с ММА ръкавици един срещу друг ще застанат Роберто Ацковски – Никола Арсов и Джон Барнес – Марио Вергиев.

Очаква се в следващите две седмици да бъдат обявени и останалите двубои от галата. Припомняме, че събитието ще бъде оглавено от сблъсък между Руси Минев и Руслан Болкавадзе.

Последвайте каналите ни в: