Джамилет Гаксиола: Това, че съм от Куба не значи, че съм комунистка

Бившата Мис Куба е един от най-известните фитнес модели в света в момента и е една от най-популярните телевизионни звезди отвъд океана. Славата ѝ я превръща в еталон за красота по цялото земно кълбо, а от Muscle&Fitness са решили, че тя има и какво да каже, освен да покаже. Склонни сме да се съгласим. Продължи да четеш и разбери защо.

Какъв е най-странният въпрос, който някога са ти задавали на конкурс за красота?

„Щом си от Куба, значи си комунистка и като такава ни е интересно да разберем, защо живееш в Щатите?“ Многото просто – ако бях комунистка, САЩ щеше да е последното място, на което бих искала да бъда.

Thirst @martinkunert Still not understanding this logic #Dont

A photo posted by Jamillette Gaxiola U͟F͟C͟® (@jamilletteg) on

Някога случвало ли ти се е да изпитваш проблеми с облеклото в стил Джанет Джаксън? Във Филипините. Беше доста срамно. Ако се изпотиш повече, онези сутиени, които имат нужда от тиксо, не издържат много дълго, а тогава и роклята ми беше доста прилепнала. Една такава рокля направо се просна на сцената, но за щастие имах достатъчно време, за да я притисна с крака, за да не падне напълно. Опитвах се да я овладея, да я задържа по някакъв начин.

@coquette_lingerie 2016 #Miami #Coquette #Lingerie

A photo posted by Jamillette Gaxiola U͟F͟C͟® (@jamilletteg) on


Кой е любимият ти момент в UFC?

Когато посетите футболен мач, усещате една енергия, която всеки път ви кара да ходите на стадиона, въпреки че нямате най-добрите места. Това е да си в бой от UFC. Енергията в залата е безценна. Боят, който най-много привлече вниманието ми бе, когато Ронда Роузи нокаутира Алексис Дейвис за 16 секунди.

New 2016 @coquette_lingerie | Photo @cindycipri MUA @twochicksandsomelipstick | #Lingerie #Coquette2016

A photo posted by Jamillette Gaxiola U͟F͟C͟® (@jamilletteg) on

Някога участвала ли си в бой? В гимназията. Тогава често ме тормозеха, защото бях доста висока и винаги се оказвах лесната мишена. Всяко нещо си има граници, които избиват понякога. Много бях загазила тогава. Майка ми е една сладка мила дама, която управляваше къщата ни като военен. Не ми бе позволено да зърна слънцето в следващите няколко месеца.


Как да и как да не привличаме вниманието ти?

Бъдете оригинални и иновативни в първия си контакт с мен. Това винаги привлича внимание за разлика от баналните заучени фрази. Най-тъпата свалка, която съм имала „честта“ да получа, бе „Момиче, да не си паднала от небето? Защото приличаш на Сатаната!“ Една от любимите ми пък беше „Баща ти да не е пекар? Защото имаш чифт прекрасни кексчета.“

Какво търсиш в един мъж? Чифт кексчета би било добро начало, но най-привлекателното в един мъж е доброто чувство за хумор.

TBT #Sema #Sema2015 #CurlyHairDontCare #CurlyHairKillas @2crave #DubsSittingonDubs

A photo posted by Jamillette Gaxiola U͟F͟C͟® (@jamilletteg) on

Автор: Десислав Янкулов Източник: Muscle&Fitness