Какво крият жените в колите си

Колите са едно от запазените места за мъжете и е нормално дамите да не се отнасят с тях, както биха го направили със скрина с гримовете си. По тази причина е любопитно да разберем, какво точно се случва в една женска кола, за да направим разликата.

  • Множество дребни монети – Всяка една кола по пода има по няколко стотинки, за които не си заслужава човек да се наведе и да ги потърси, но при жените е малко по-лошо положението. Смята се, че по пода на една женска кола може да се открият до десетина лева на жълти стотинки и неколцина бели.

  • Чаши от кафе – Сутрешното кафе е задължителна част от ритуала на повечето хора по света. Жените не правят изключение, но за разлика от мъжете за тях не е проблем, ако изпразнената чаша се озове някъде между седалките.
  • Касови бележки за всевъзможни покупки – Заедно с монетите и касовите бележки са обречени да прекарат цял живот под стелките.
  • Използвани салфетки – Жените не ползват салфетките, само за да си бършат течащите носове. Те се бършат по време на хранене, за сваляне на грим, за оправяне на същия, за избърсване на волана и какво ли още не. А къде отиват всички накрая? Правилно! Сред купчината отпадъци в краката на предна дясна седалка.
  • Купчина с документация – Редом с документите на колата може да се открият лекарски предписания, данъчни извлечения, картончета от „Националната лотария“ и още куп хартия. Известна част е от съществено значение, но по-голямата може спокойно да бъде закарана на вторични суровини.
  • Няколко резервни чифта обувки – Ние сме мъже и си нямаме представа как се шофира с токчета, но жените очевидно имат. Тайната е в резервния чифт маратонки, които правят компания на черните обувки с висок топ, бежовите сандалети, жълтите боти и кафявите зимни ботуши.
  • Пликове с храна от McDonalds – В забързаното си ежедневие жените нямат време да готвят и им се налага често да прибягват до услугите на различните ресторанти за бързо хранене. Излишно е вече да ти казвам, че пликовете с недоядените хамбургери се мотаят в краката, докато не замиришат, нали?
  • Стари гримове – Нали не вярвате, че жените изразходват гримовете си до край и чак тогава си купуват нови? Мястото на старите такива е в дълбините на скрина и някъде из жабката на колата.
  • Чифт очила, предназначени само за колата – Обикновено са големи и служат за прикриване на по-голямата част от лицето, за да не може останалите шофьори да ги разпознават на пътя, когато ги псуват за неправилните маневри.
  • Неща на майка им – Да, един от най-честите пасажери в колата на една жена е майката. С нея се ходи на доктор, на пазар и често на ресторант, за да бъде обсъден семейния живот. Следвайте сега логиката ми – майката е жена, нали? Мда, няма нужда от други аргументи.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan