Бизнесдамата Ани Карагеоргиева с уникален подарък за юбилей

Бизнесдамата Ани Карагеоргиева през уикенда събра своите най-близки приятели и партньори и отпразнува пищно своя специален юбилеен рожден ден. 

Един от крайно любопитните подаръци за диамантената дама, както наричат Ани Карагеоргиева заради бизнеса й с диаманти, дойде от шармантната Елза Парини, която обяви пред всички от сцената, че подарява не какво да е, а звезда на името на Ани Карагеоргиева.

Така холивудската Алея на славата, разположена по протежение на булевард „Холивуд“ в Холивуд, Лос Анджелис, щата Калифорния, който служи като своеобразна „Зала на славата“ на открито от днес ще грее с името на Ани Карагеоргиева – дъщеря на актьора Коста Карагеоргиев, изиграл и изпял своята вечна роля в „На всеки километър“ заедно с легендата Стефан Данаилов. 

На партито кадифен глас изви популярната изпълнителка Наташа Монева, която долетя специално от Лондон, за да зарадва рожденичката.

 

С „Прекрасна вечер“ пиарът на музикалната сцена Атанас Лазаров от „Дует с кауза“ поднесе своя хит. Лазаров е носител на множество престижни награди – ПР на всички времена, ПР на десетилетието и телевизонен продуцент на предаването на екзотични пътувания „Дестинации“. 

Модният диктатор, подгрявал лично Пако Рабан – Краси Недялков пък, зарадва гостите с „Богиня“, часове преди да заснеме и видео към най-новия си музикален проект. Той е и автор, и лицензиант на престижните награди за мода, стил и бизнес вече 30 години! 

Убийствен глас демонстрира и варненската изпълнителка Боряна Георгиева, която зарадва с джаз парче рожденичката Ани. Боряна е дъщеря на капитан Георги Георгиев, първият български ветроходец, обиколил света с яхта.

Двигателят на семейния бизнес и международен диамантен експерт Алекс Пейчев, който е син на Ани Карагеоргиева, се бе погрижил за безупречната организация на празничната гала вечеря, чиято атмосфера бе дообогатена с много класически цигулки, имаше океан от цветя, златен дъжд и фойерверки. 

Празникът приключи в ранните зори, на метри от морския бряг.