21-г. младеж е сензация в TikTok, хора дават луди пари за да… ВИДЕО

21-годишeн младеж е интернет звезда и откри необичен начин да изкарва допълнителни пари. Той има страници в TikTok и Instagram, както и профил в платформата за възрастни OnlyFans, пише Mirror.

Той също така има хиляди последователи, някои от които плащат от 500 до 1000 евро на месец, за да гледат мръсните му крака.

Младежът започна да ходи по света бос, докато се „бори с психично здраве“ , а по-късно феновете му дават идеята за OnlyFans.

Повечето от снимките му са направени на обществени места, като влакове или кафенета, и колкото и странно да звучи, трябва да признаете, че се е справил страхотно.

Така се запознава с 20 годишната Розана, а те твърдят, че е „любов от пръв поглед“. След известно време тя също започна да ходи боса.

 

Признават, че не  на могат да ходят без обувки, но някак се справят.

„Нямам нищо против, ако стъпя върху стъклото или нещо подобно. Не ми пречи да излизам. „Не искам да живея в страх, че нещо ще се случи и това се отнася за живота като цяло“, каза Джордж.

Признава, че в началото семейството му не го е разбрало— Мислеха ме за луд, но не съм. „Откакто ходя бос, психическото ми здраве се подобри и това е едно от най-добрите неща, които съм правил“, твърди младежът.