Крумовград гони баража за Европа, Пирин – спасението

Крумовград приема Пирин (Благоевград) в първия неделен двубой от XXV кръг в efbet Лига. Началото ще бъде дадено с първия съдийски сигнал на Стоян Арсов в 12:45 часа. 

Домакините се намират в явен подем, започнал още в края на 2023 година, когато беше записан успех с 3:0 над ЦСКА 1948. Последваха три пролетни победи – над Ботев (Пловдив), Локомотив (София) и Локомотив (Пловдив), и нулево реми с Левски на „Герена“.

 

За двубоя с „орлетата“ в сметките на наставника на Крумовград Станислав Генчев се завръща националът Александър Колев, който е водач в листата с голмайсторите през сезона в efbet Лига. При успех над Пирин Крумовград ще се изравни по точки с шестия в класирането ЦСКА 1948. 

16

Пирин (Благоевград) 1:1 Хебър (Пазарджик)

Пирин (Благоевград) продължава да се намира на безопасна дистанция от последните две места, които водят директно към Втора лига. „Зелените“ имат 21 точки и мач по-малко спрямо Ботев (Враца) и Етър, които имат съответно 14 и 10 пункта в своя актив. 

Крумовград – Пирин (Благоевград)

Вероятни състави:

Крумовград:

Пирин (Благоевград):

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe