Левски се похвали с рекордни продажби на футболна фланелка в България

От Левски се похвалиха с рекордни продажби на футболна фланелка в България. „Сините“ уведомиха, че над 22 000 фланелки са в ръцете на привържениците, а това се случва в период по-малко от една календарна година. Клубът подписа договор с новия си официален доставчик на спортна екипировка на 4 юни 2023 г.

Ето какво написаха от „Герена“:

„Левскари,

Вие я превърнахте в ЛЕГЕНДА.

Тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“!

Над 22 000 фланелки с емблемата на „Левски“ от немския бранд adidas са вече в ръцете на привържениците на любимия отбор.

Как започна всичко?

На 04 юни 2023 г. ПФК Левски и SPORT DEPOT сключиха договор за сътрудничество. Така българската верига за спортни стоки стана официалният доставчик на новата екипировка на „сините“, предоставена от един от гигантите в индустрията – adidas.

По време на официалното подписване на договора, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и изпълнителният директор на SPORT DEPOT Николай Цонов заявиха своето искрено задоволство от това дългосрочно партньорство.

„Щастливи сме да бъдем партньори на SPORT DEPOT и да използваме екипировката на един от водещите брандове в индустрията – adidas. Вярвам, че по този начин ще осигурим на нашите привърженици качество и стандарт, които заслужават. Подготвена е и специална колекция за тях. Надявам се, с новата екипировка да постигнем много победи“, заяви Даниел Боримиров.

„Сътрудничеството с ПФК Левски е изключително важно за нас, тъй като отразява политиката и усилията на SPORT DEPOT да подкрепя и развива българския спорт и спортните клубове в страната. Вярваме, че с новите adidas екипи отборът ще постигне още повече успехи на футболния терен и ще бъде истинско вдъхновение за феновете и младите  футболни таланти“, каза от своя страна Николай Цонов.

Старт на продажбите

Представянето на новата екипировка на Левски се състоя на 6 юни 2023 г. Освен най-новата модерна екипировка, привържениците бяха зарадвани и с разнообразни артикули с любимото Л.

Новата синя фланелка се оказа най-търсеният футболен артикул в България. И така започна да се създава легенда.

28

Левски 0:0 Крумовград

Кампанията „Вие ще я превърнете в Легенда“

На 3 август 2023 г. стартира кампанията #ВиеЩеЯПревърнетевЛегенда

12-ят играч на „сините“ беше готов да превърне фланелката в най-новата легенда на клуба.

Тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“!

12 март 2024 г. Рекордни продажби на футболна фланелка в България. Горди сме да съобщим, че над 22 000 фланелки вече са в ръцете на левскарската общност.

Левскари,

Вие я превърнахте в Легенда и тя вече е „Легендарната фланелка на Левски“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe