Милуоки удари ЛА Клипърс като гост, Вашингтон изненада Маями

И днес ни очаква нова вълнуваща нощ в НБА. Предстои да се изиграят цели 9 мача, като някои от тях се очакват с голям интерес.

Още първата среща предложи сериозна интрига. Милуоки Бъкс победи ЛА Клипърс със 124:117 като гост след страхотно представяне на Деимиън Лилард и Янис Адетокунбо, които отбелязаха съответно 35 и 34 точки за успеха на гостите.

След това идва порция от четири двубоя от 00:00 часа. Първият от тях чакаме с интерес, защото той противопоставя Сакраменто Кингс и Хюстън Рокетс. „Кралете“ обаче се очаква отново да бъдат без контузения Александър Везенков.

В друг мач по същото време Орландо Меджик приема Индиана Пейсърс в пряк сблъсък за място в плейофите.

Междувременно ще се проведе и срещата Атланта Хоукс – Ню Орлиънс Пеликанс. И двата тима са в добра серия от по три поредни победи и ще е интересно кой ще надделее.

Друг мач от този час е между Маями Хийт и Вашингтон Уизърдс, в който домакините са изявен фаворит и се очаква да нямат проблем да стигнат до успеха.

Нощта продължава стри срещи от 01:00 часа, като и трите изглеждат доста оспорвани. Най-интересно се очаква да бъде в Ню Йорк, където местният Никс приема Филаделфия 76.

Интересно ще бъде и в Кливланд. Там пък Кавалиърс са домакини на Бруклин Нетс.

В последната среща от този часови пояс лидерът на Запад Оклахома Сити Тъндър ще има наглед по-лесно домакинство на Мемфис Гризлис.

Нощта завършва със сблъсък между Лос Анджелис Лейкърс и Минесота Тимбъруулвс, който също обещава да е доста вълнуващ и непредсказуем.

Последвайте каналите ни в: