Ивков: Правя услуга на Левски

Бившият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков поясни пред БНТ, че лицензът на клуба няма как да бъде отнет. Той допълни, че по този начин права услуга на „сините“.

„Лицензът на Левски не е застрашен изобщо. На 26 юни поканих клуба да изпълни задълженията си.

Миналия месец го направих още веднъж, за да подпишем споразумение. Бях готов да опростя цялата сума, стига да подпишем споразумение. Аз не желая отнемане на лиценза. Правя го, за да помогна на любимия си клуб, предвид недалновидността на управляващите да запазят лиценза си“, сподели той.

„Ако исках лиценза на Левски, щях да изчакам след 31 март и знайте, че разбирам тази материя. Тогава наистина лицензът щеше да е застрашен заради едни днешни 15 хил. лева обезщетение, които клубът ми дължи.

Високомерността или омразата към мен от управляващите не даде резултат една година и сезирах компетентните органи. Лицензът ще бъде застрашен, ако управляващите предпочетат егото си вместо интереса на клуба. Пожелавам успех на Левски, в момента правя услуга на клуба“, допълни той.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe