Каранга може да пропусне повече от един мач на ЦСКА

Чаканият с големи надежди от феновете Фернандо Каранга може да пропусне следващите два двубоя на ЦСКА. Той със сигурност ще бъде наказан за предстоящото домакинство на Арда от турнира за Купата на България, но е твърде вероятно санкцията му да бъде по-голяма от един мач. Той бе изгонен с директен червен картон срещу Черно море след неразчетено влизане с бутоните в глезена на Васил Панайотов, което дава право на Дисциплинарната комисия към БФС да му наложи по-сурово наказание.

Бразилецът можеше да бъде изгонен още в 15-ата минута, когато се развика в лицето на страничния съдия, тъй като е вдигнал засада при гола му.

Това деяние със сигурност заслужаваше жълт картон, който щеше да му е втори, след като по-рано Валентин Железов го бе предупредил официално за фал в атака. В крайна сметка на Каранга не му се размина и той напусна терена преждевременно в 73-тата минута, а предстои да стане ясно и за колко време ще бъде наказанието му.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe