Ники Киров и Тодор Янчев са сред вариантите за нов треньор на Арда

Арда се раздели с треньора Александър Тунчев по взаимно съгласие след разгрома с 0:4 от Левски. Тимът от Кърджали е в серия от три поредни поражения, като през тази година падна от Локо (Пловдив) и завърши миналия сезон с 0:1 от ЦСКА 1948. С Тунчев си тръгва и помощникът му Веселин Минев, както и треньорът на вратарите Тодор Попов.

Вече се разглеждат и варианти за нов треньор, като сред обсъжданите имена са Тодор Янчев и Николай Киров, пише “Мач Телеграф”.

Вторият е фаворит и на феновете, но пък от няколко месеца специалистът отказва оферти заради семейни проблеми. Белия вече бе начело на Арда и с него тимът постигна най-големия си успех – единственото класиране в евротурнирите. Тодор Янчев пък за последно бе треньор на ЦСКА 1948.

Ако отборът не си осигури треньор до следващия мач с ЦСКА за Купата на България, то Арда ще бъде воден от Емил Кременлиев, който работи в клуба.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe