Никола Владев: Най-важно е да показваме постоянство в срещите

Младият плеймейкър на дублиращия тим на Спартак Варна Никола Владев направи силен мач и говори пред веднага след края на срещата на своя тим срещу Светкавица за очакванията за новия полусезон:

„Много важно беше да спечелим първата си среща и да почнем с победа. Получи се здрав мач с много единоборства. Показахме по-голяма ефективност пред гола и се поздравихме с трите точки. Светкавица също имаха положения, играха добре, но нямаха подобаваща успеваемост.

Мисля, че най-силното ни оръжие през този полусезон ще бъде добре изграденият ни колектив, млади сме, сплотени, от доста време сме заедно. Играем бързо с топката, правим бързи атаки, каквито  са изискванията на треньорския ни щаб. Виждаме, че фаворитите в нашата зона започнаха колебливо. Имаме реален шанс да ги настигнем и минем. Но това ще стане само чрез постоянство, нещо ,което ни липсваше  през изминалия полусезон. Само така може да се придвижваме напред и смятам, че ще го направим. Просто трябва да си вярваме и нещата ще се подредят на мястото си“, завърши младият играч.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe