Локо (София) и Крумовград търсят втора поредна победа през пролетта


Локомотив (София) и Крумовград се изправят един срещу друг в двубой от 22-рия кръг на efbet Лига. Срещата на стадиона в столичния квартал „Надежда“ е от 14:30 ч. и ще бъде ръководена от Васимир Ел-Хатиб.



Двата отбора се надяват да затвърдят добрите впечатления, които оставиха на старта на пролетния полусезон.

„Железничарите“ започнаха втория дял от сезона с успех над Хебър, докато тимът на Станислав Генчев победи Ботев (Пловдив) в Коматево. Преди началото на мача „червено-черните“ заемат 13-a позиция с актив от 22 точки, а гостите са четири места пред тях с 27 пункта.



Крумовградчани записаха три поредни шампионатни победи и надеждите им са, че тази серия ще продължи и след днешната среща в София. Задачата им обаче няма да бъде никак лесна, тъй като футболистите на Данило Дончич също се нуждаят от точки, за да се измъкнат от опасната зона и със сигурност ще бъдат пределно мотивирани.



Наставникът на Локомотив (Сф) няма да може да разчита на контузения нападател Калоян Кръстев, но в състава ще се завърне Ивайло Найденов, който пропусна гостуването на Хебър заради травма. В Крумовград няма сериозни кадрови проблеми, така че Генчев ще заложи на оптимален състав в търсене на успех.



Първият двубой между днешните съперници по-рано през сезона завърши с победа за Крумовград.




ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) – КРУМОВГРАД

Вероятни състави:

ЛОКО СФ (3-5-2): Любенов; Димов, Станоев, Кардозо; Рапосо, А. Иванов, Милошев; В. Николов, Орачев; Франса, Мечев

КРУМОВГРАД (3-4-2-1): Я. Георгиев; Шимич, Кацаров, Маседо; Велев, Юсеин, Ареяс, Цветанов; Тонев, Пехливанов; А. Колев

СЪДИЯ: Васимир Ел-Хатиб
СТАДИОН: „Локомотив“, София
НАЧАЛО: 14:30 часа

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe