Столично дерби в Бистрица

ЦСКА 1948 и Славия се изправят един срещу друг в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион “Витоша” в Бистрица е с начален час 16:45 и ще бъде ръководена от Георги Давидов от Велико Търново.

Към момента домакините са на шеста позиция с актив от 36 точки. В първия пролетен кръг играчите на Николай Панайотов завършиха наравно 1:1 с Етър.

Гостите от своя страна са 11-и с 24, а в първия си мач от подновяването на шампионата победиха с 3:0 Берое.

ЦСКА 1948 няма сериозни кадрови проблеми и наставникът ще може да използва титулярните си играчи. Славия от своя страна ще бъде без Ертанк Томбак и Кристиан Добрев. Новите попълнения Ивайло Марков и Исак Соле все още не са подготвени за игра.

Двата тима вече играха помежду си през настоящия сезон, като ЦСКА 1948 победи с 2:0 като гост след попадения на Бирсент Карагарен и Рууни Ева.

ЦСКА 1948 – СЛАВИЯ

Вероятни състави:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Наумов; Перейра, Даскалов, Божинов, С. Василев; Пишчевич, Умарбаев; Карагарен, Талис, Топузов; Н. Илиев

СЛАВИЯ (4-2-3-1): С. Вуцов; Томбак, Йеленкович, Генев, Керчев; Дост, И. Минчев; Д. Александров, Г. Иванов, Тасев; Н. Христов

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: „Витоша“, Бистрица
НАЧАЛО: 16:45 часа

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe