Георги Вълчев: На „Лаута“ ще е доста трудно, но ние в Хебър сме мъже и не се предаваме

Универсалният боец в Хебър Пазарджик Георги Вълчев в събота ще се изправи отново срещу един от бившите си отбори. „Гробарите“ гостуват на Локомотив Пловдив на „Лаута“, като капитанът от състава на Любо Пенев коментира ситуацията в клуба пред BgDerby.

„Изправяме се срещу доста стабилен игрово отбор. На „Лаута“ винаги е тежко, най-вече заради публиката, която много помага на домакините.

Ние обаче няма да се предадем. В съблекалнята на Хебър Пазарджик са събрани много мъжки характери. Сплотени сме и не сме се предали. Знаете, че ситуацията в клуба не е розова. Светлият лъч е треньорът Любо Пенев. Доста футболисти останахме само и единствено заради него. Той е един голям мотиватор. Целта ни, разбира се, е оставане в групата. Лошото е, че ние футболистите нищо не знаем за това дали занапред Хебър ще съществува. Финансово всички знаят какво е положението. Аз вече близо година съм тук и не мисля, че хората в Пазарджик заслужават отборът да не е в елита на България. Базата. където се готвим, също е на доста добро ниво. Бъдете сигурни, че нещата около клуба влияят в съблекалнята, но ние играчите ще се борим докрай, за да може Хебър и след края на шампионата да е в efbet лига”.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe