НБА се завръща ударно с 12 мача

След приключването на звездния уикенд в НБА, е време за подновяване на мачовете от редовни сезон. Тази нощ предстои да се изиграят цяла дузина срещи. Предстоят и някои доста интересни сблъсъци.

Нощта започва с четири двубоя от 02:00 часа.

Индиана Пейсърс приема Детройт Пистънс с надеждата да запише лесен успех срещу един от най-слабите отбори в първенството.

В същото време Кливланд Кавалиърс домакинсвта ва Орландо Меджик. И тук домакините са сериозен фаворит, но можем да очакваме доста по-оспорван сблъсък, тъй като и „магьосниците“ имат своите амбиции.

Торонто Раптърс пък домакинства на Бруклин Нетс. И двата тима са в лоша серия и сега имат шанс да излязат от кризата.

В друг от ранните мачове Филаделфия 76 приема Ню Йорк Никс. Тук можем да очакваме да хвърчат искри, тъй като и двата тима са в пряк сблъсък за местата в плейофите.

От 02:30 часа е насрочен още един доста любопитен двубой. Далас Маверикс приема Финикс Сънс с надеждата да продължи победната си серия.

От 03:00 часа предстоят още три двубоя. В първия от тях ще видим Ню Орлиънс Пеликанс и Хюстън Рокетс.

Доста по-голяма интрига обаче очакваме в мача между втория и третия на Запад – Оклахома Сити Тъндър и Лос Анджелис Клипърс .

По същото време е и сблъсъкът между старите съперници Чикаго Булс и Бостън Селтикс.

В 04:00 започва мачът между Денвър Нъгетс и Вашингтон Уизардс.

По същото време е и срещата на Юта Джаз и Шарлът Хорнетс.

Накрая нощта завършва с две срещи от Западната конференция. Първата е доста любопитна, тъй като един срещу друг се изправят Голдън Стейт Уориърс и Лос Анджелис Лейкърс.

Втората обаче също ни вълнува, тъй като тимът на Александър Везенков Сакраменто Кинг е домакин на Сан Антонио Спърс. Българинът е контузен и няма да играе в този мач, но съотборниците му нямат право на грешка у дома срещу аутсайдера в конференцията.

Последвайте каналите ни в:

TagsНБА