В Левски треперят за най-големия си талант

На „Герена“ отново имат главоболия около един от най-обещаващите си млади играчи. Няма спор, че това е Стивън Жерард. Както е известно, младокът бе част от зимната подготовка на „сините“. Това стана факт, след като шефовете на Левски успяха да убедят роднините му, че е по-добре да се развива на „Герена“, а не да се забие в чужбина рано-рано, което в повечето случаи завършва с фиаско за родните таланти.

През есента Стиви Джи, както го наричат всички, първо пътува до Залцбург, а след това бе цъфнал и в Рен с идеята за трансфер. В крайна сметка обаче се стигна дотам, че да тренира с първия отбор на Левски в Турция. Треньорът Николай Костов пък дори му гласува доверие в повечето контроли на тима. Жерард обаче се контузи и се наложи да се прибере по-рано у нас. Сега той се възстановява от травмата. Но въпреки че навърши 16 години преди броени дни, все още не бърза да подпише официален договор със „сините“. И ръководството опитва да убеди не само него, но и родителите му, че все пак на „Герена“ той си е у дома и ще се грижат за него, както никой друг не би го направил.

В Левски се надяват, че ще успеят да спечелят тази битка, макар че на Стивън все още му е рано да пробие твърдо при мъжете, както се иска на родителите му.

„Мач Телеграф

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto