Черно море пусна видео от Англия и обяви: И от Висшата лига не са присъствали на семинара!

Ръководството на Черно море излезе с нов видеоклип във връзка с вчерашния двубой с Лудогорец в Разград. „Орлите“ спечелиха с 3:1, но от Морската столица имат претенции за дузпа в началото на второто полувреме, когато вратарят на „зелените“ настъпи Андреяс Калкан в наказателното поле. „Моряците“ искаха дузпа, но такава не беше отсъдена. 

„Явно колегите и съдиите от Висшата лига също не са присъствали на изключително ползотворния „ОНЛАЙН семинар, на който са били презентирани спорни ситуации от съдийско естество и най-вече на частта за дузпите и червените картони, под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с участието на председателя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан“.

Със сигурност обаче част от ръководството на присъствалите на СЕМИНАРА са много активни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от първенството!“, написаха варненци, прилагайки клип от мача Тотнъм – Челси. 

От стадион „Тича“ вече обявиха, че ще подадат жалба срещу главния съдия Волен Чинков и колегите му на VAR Георги Кабаков и Мартин Маргаритов.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto