ЦСКА се готви за мача с Ботев (Враца) без Естрада

ЦСКА публикува видео с кадри от днешната тренировка на базата в Панчарево. „Червените“ продължават усилено да се готвят за подновяването на шампионата, а на старта на пролетния полусезон отборът на Нестор Ел Маестро ще се изправи срещу Ботев (Враца).

Двубоят от 21-вия кръг на efbet Лига е в неделя от 17:45 ч. на националния стадион „Васил Левски“, където столичният тим ще домакинства по време на реконструкцията на „Армията“.

Днешното занимание на ЦСКА премина в добро настроение, а впечатление прави, че нападателят Майкъл Естрада не е взел участие в тренировката. Еквадорецът най-вероятно ще продължи кариерата си в своята родина, където ще подсили местния ЛДУ Кито.

Спряганият за трансфер в Ботев (Пловдив) Станислав Шопов тренира наравно със своите съотборници, след като пропусна последната контрола със Септември (1:0) заради висока температура. Фернандо Каранга навлиза във форма и се очаква да започне от първата минута срещу врачани в неделя.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe