Община Бургас увеличава бюджета за волейбол

Община Бургас увеличава бюджета за волейбол. Това стана ясно на провелата се среща на носителите на Купата на България Дея спорт с кмета Димитър Николов, на която волейболистите и целият екип на клуба показаха трофея.

Градоначалникът заяви, че в новия бюджет са заложени повече средства за бургаския волейбол, включително за женското му направление. Както и, че предстои цялостен ремонт на спортна зала „Младост“, чието начало се планира така, че да не попречи на планираните до май месец състезания в нея.

Николов посрещна подобаващо – по шампионски състезателите, треньорите им и президента на клуба Александър Маджуров.

Ето какво написа той в социалните мрежи по повод срещата: 

  „Емоционално начало на седмицата! Поздравих страхотния екип на волейболния ни клуб Дея за големия успех- Купата на България при мъжете вече е в Бургас!   Само за няколко години те изградиха шампионски отбор. В него играят легенди на българския волейбол, но редом с тях растат млади перспективни състезатели. Горд съм с техния успех като кмет и бургазлия!   Браво на играчите, треньорския щаб, на амбициозния президент на клуба доктор Маджуров!   Всички те имат сериозно влияние и извън игрището. В ученическите състезания по волейбол миналата и тази година се включиха рекорден брой училищни отбори от Бургас. За мен няма никакво съмнение, че много от тези деца са вдъхновени от изявите на бургаските волейболисти!   В новия бюджет са заложени повече средства за бургаския волейбол, включително за женското му направление. Предстои и цялостен ремонт на спортна зала „Младост“, чието начало се планира така, че да не попречи на планираните до май месец състезания в нея.“   

Последвайте канала ни в