Теплице е днешният съперник на Лудогорец в Турция

Шампионът на България Лудогорец ще се изправи срещу Теплице в контролна среща от подготвителния лагер на тима в Турция. Мачът започва в 16:00ч. и ще бъде излъчен НА ЖИВО по Sportal TV.

Програмата на разградчани не е никак лека.

След днешния мач с Теплице, утре Лудогорец среща Сигма Оломоуц, а в събота (3 февруари) Млада Болеслав.

В предишните две срещи момчетата на наставника Георги Дерменджиев победиха последователно Олимпия Любляна с 3:0 и Раков Ченстохова с 3:1. Силната проверка с Шахтьор Донецк бе отменена заради лошото време в Анталия. 

Днешният опонент на разградчани Теплице се намира на десета позиция в чешката елитна Първа Лига. Отборът До момента в историята отборът е печелил два пъти Купата на Чехия през сезон 2002/2003 и 2008/2009, а също така най-доброто му класиране в първенството е второ място през 1998/1999. През миналата кампания отборът, който е воден словашкия треньор Зденко Фртала, завършва на 13-а позиция в редовния сезон, а в плейофите остава на второ място във втората шестица.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe