Горещо проучване разкри съдбата на правителството, шокираща е

Остава малко повече от месец до ротацията на правителството. На 6 март акад. Николай Денков трябва да подаде своята оствака, а щафетата да поеме Мария Габриел. Още преди Нова година се заговори са смяна на министри.

Спекулациите набират сила с всеки изминал ден.

Ето защо попита своите читатели „Какво правителство да имаме след ротацията?“.

Отговорът е повече от категоричен. Точно и ясно българинът иска нови избори. Цели 77,39% са избрали „Трябват нови избори, а не ротации“. Явно не ни е омръзнало да ходим до урната, имайки предвид, че направихме пътеки до тях през последните години.

7,7% са твърдо за смяна на министри.

4,45% смятат, че не трябва Асен Василев да е втори вицепремиер, а 3,21% искат Денков и Габриел само да си разменят местата.

Денков да няма по особен статут, това предложи Кирил Петков и 1,02% са съгласни със съпредседателя на „Продължаваме промяната“.

След ротацията Народното събрания също трябва да има нов председател. Първо на най-високото място в парламента седна Росен Желязков от ГЕРБ, а за негов наследник се лансира Атанас Атанасов. Не на това мнение са обаче 6,23% от гласувалите в анкетата ни. Те не искат и да чуят за него.

Гласувайте ТУК в новата анкета на , в която питаме „НАТО се готви за война с Русия, експерти твърдят, че ще е скоро. Вашето мнение?“