Бабалиев: Спартак (Варна) е на сърцето ми, за миг не се поколебах да приема офертата

Георги Бабалиев се завърна отново в Спартак (Варна) след престой в арменския Арарат. 22-годишният бързоног нападател се очаква да внесе бързина и изненада по крилата, а пред Sportal.bg той обяви и причината за своето завръщането, както и личните си амбиции.

„Когато стана ясно, че съм разтрогнал договора си с тима на Арарат, заваляха обаждания към мен и моя агент.

Свързаха се с мен няколко клуба. Най-приятното в случая за мен бе, че моят бивш отбор Спартак (Варна) следеше ситуацията и беше настоятелен в привличането ми. Това ме зарадва, все пак имам сантименти.

Отборът е на сърцето ми и за миг не се поколебах да приема офертата. Още от самото начало разбрах, че има доста добри и опитни играчи в състава и е изграден един добър колектив с добра, приятелска атмосфера в съблекалнята. Това за мен не е нов старт, а по-скоро недовършена работа. Още повече, че за разлика от първия ми престой, организациинно и функционално клубът е на много по-високо ниво, което в важно за набелязаните цели. 

Основната ми задача е да помогна с натрупания си опит на отбора да се завърне в групата на майсторите, както навремето наричаха efbet Лига. В личен план смятам, че все още има време да покажа на какво съм способен и отново трансфер в чужбина“, каза Бабалиев.

Пламен Трендафилов

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe