В Турция свързват и Неделев с трансфер при Станимир Стоилов

В турската преса се появи още едно име от efbet Лига, което е свързвано с трансфер в отбора, воден от Станимир Стоилов – Гьозтепе. Този път става дума за полузащитника на Лудогорец – Тодор Неделев.

След идването на Мъри, тимът от Измир значително подобри представянето си и надеждите за промоция в Суперлигата отново се върнаха. „Гьоз Гьоз“ завърши първия полусезон на трета позиция в класирането с 32 точки, а през пролетта ще атакува първите две места.

За целта Гьозтепе се нуждае от нови попълнения, а клубът иска да се подсили с играч за позицията с №10. Според информацията именно Неделев е препоръчан чрез Станимир Стоилов. 30-годишният халф трудно намира желаното време в българския шампион и няма да е изненада, ако реши да потърси ново предизвикателство.

В последните няколко дни се появи информация за интерес от страна на „жълто-червените“ към Антоан Бароан от Ботев (Пловдив), Уелтон от Левски и Доминик Янков от Лудогорец. За почти сигурен нов може да се счита защитникът на ЦСКА 1948 – Елитон.

Плановете са били човекът на тази позиция да бъде Маме Диуф, който обаче не е успял да оправдае очакванията. Ако бъде получено одобрение за трансфер на Неделев в Гьозтепе, се очаква футболистът да отиде в Измир още в следващите дни.

Преди няколко години любимецът на феновете на Ботев (Пловдив) привлече вниманието на Фенербахче и Трабзонспор, но до трансфер така и не се стигна. От началото на сезона Тодор Неделев записа 11 мача за Лудогорец във всички турнири, в които се отчете с три гола и две асистенции.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe