Вики от “Мастило“ призна за връзката с Графа

Влади Ампов – Графа май ще се окаже истински Дон Жуан или поне такъв е бил в по-младите си години, защото към днешна дата е щастливо семеен.

Като малък Графа имал огромен успех с нежния пол и от доста рано започнал да върти гаджетата. Това са негови признания отпреди години, които днес звучат не по-малко любопитно, най-вече заради детайла, че впоследствие едно от тези гаджета е била популярната днес певица Вики от „Мастило“.

Преди да се врече във вечна вярност на любимата си Мария, Графа е имал доста романтична любовна история с колежката си Виктория Терзийска, гласи информация на столичен седмичник.

И макар певецът никога да не е разкривал публично подробности за тази си връзка, бившата му изгора го прави, но с уточнението, че все пак става въпрос за събития „от лудите-млади години“.

„Най-романтичният подарък, който съм получавала, е песен, написана за мен от Графа“, доверява Терзийска и добавя, че двамата са били „наистина бяхме млади и влюбени“, но „това е в миналото“, става ясно още от изданието.

„Днес той е утвърдено име, човек със семейство и това може да се изтълкува като правене на реклама на негов гръб“, добавя още Терзийска.

Колкото до многото гаджета, Графа и преди години е споделял подробности, които внасят достатъчно яснота в картинката.

„Имах много гаджета. Още когато бях дете, в Норвегия“, казва Ампов, който днес може да се похвали, че е много примерен съпруг и баща.